Modern CNC eszterga- és marógépeken gyártunk alkatrészeket az Önök rajzai alapján. Precíz kivitelezés, kedvezö ár!

Tisztelt Látógató!

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Transmetallbau Kft. honlapján üdvözölhetjük.
CNC gépkezelők alkalmazásával és fémmegmunkálással foglalkozunk. Németországi és magyarországi projektekben is résztveszünk. Magyarországi gyártásunk nagy része exportra történik, melynek érdekében folyamatosan fejlesztettük gépparkunkat és telephelyünket. A jelenlegi géppark alkalmas a legbonyolultabb esztergálási és marási munkák elvégzésére. Németországban több partnercéggel már hosszú évek óta sikeresen müködünk együtt. A Németországban foglalkoztatott szakmunkásaink száma évről évre növekszik, mely jelzi partnereinknek megelégedettségét is.

„Modern CNC eszterga- és marógépeken gyártunk alkatrészeket, rajzok alapján, pontosan és kedvező áron. Küldje el a legyártandó munkadarab műszaki rajzát, melynek alapján rövid időn belül ingyenes árajánlatot készítünk Önnek. Miskolci üzemünkben dolgozó szakembereink, akik hosszú évek termelési tapasztalatával rendelkeznek, képesek a legbonyolultabb munkadarabokat is legyártani.”

„Hívjon minket, örömmel együttműködünk Önnel!”
Kiss Gyula
Ügyvezető igazgató
Transmetallbau Kft.

RÓLUNK

Modern termelési feltételek.

Egykori műhelyünket kibővítettük, felújítottuk és új, korszerű gépek beszerzésével modern termelési feltételeket teremtettünk.

Modern CNC eszterga- és marógépeken gyártunk alkatrészeket rajzok alapján pontosan és kedvező áron. Küldje el a rajzot és rövid idön belül eljuttatjuk Önhöz ingyenes árajánlatunkat!

A magyar EU csatlakozás lehetövé tette, hogy munkatársaink számára hosszadalmas és körülményes adminisztráció nélkül munkát tudjunk biztosítani külföldön is.

Bővebben…

Géppark és szolgáltatások

Megmunkálunk többek közt DIN szabvány szerint acél, öntött vas, alumínium, réz, bronz és műanyag alkatrészeket.

Bővebben…